Call us on 2514578498

Hjem » Kultur » Kulturpuben – Samarbeidspartnere

Kulturpuben – Samarbeidspartnere

Det å drive et sted som Kulturpuben, har noen sider ved seg som ikke alle andre serveringssteder kan skilte med.

Kulturpuben – Samarbeidspartnere

Kulturpuben – Samarbeidspartnere

Det at stedet har blitt så populært, er ikke noen tilfeldighet. Sentral beliggenhet teller så klart en del, men det må mer til for å kunne få og beholde kunder. Det at det er nettopp kultur som står sentralt på stedet, er nok suksessfaktor nummer èn. Kulturpuben er ikke bare et navn, men faktisk et navn med innhold og som gir mening til hva som skjer innenfor veggene der.

Eva Berntsen

Dette er navnet på en lokal kunstner, som Kulturpuben samarbeider med. Kunsten hennes handler om livet, og de inntrykk livet gir oss. Her snakker vi om alle sider ved livet; Glede, sorg, lidenskap, kjærlighet, alvor, ensomhet, empati og frihet. Blues er en viktig del av hennes kunstverk, hun bruker energien fra fargene på en spesiell måte. Energien, rytmer og toner, gjør at motivene dukker opp. Hennes motiver og kunstverk, er noe helt spesielt og har tydelige og klare budskap og innhold.

Skedsmo Bluesklubb

Dette er også en viktig samarbeidspartner for Kulturpuben, Skedsmo Bluesklubb ble stiftet i 1999. Det å skape et miljø for blues i Lillestrøm og områdene rundt, er klubbens formål og intensjon. Som medlem i klubben, vil man blant annet få rabatt på konserter.

Skedsmo Viseklubb

Hva som skjer i en viseklubb, sier kanskje seg selv. Men jeg synes denne flotte klubben, fortjener litt omtale uansett. Dette er en klubb som har felles øvelser, og avholder visekvelder. De har også opptredener i lokalmiljøet, og de finner gleden i å sammen synge og spille viser av eldre og nyere årgang. Det er en lav terskel for å bli med i klubben, her skal det være plass til alle med andre ord. Men de ønsker også, å ha en viss kvalitet på det de driver med. Her blir man møtt med en uformell tone, og de ønsker ikke å ta seg selv for høytidelig. Jeg får inntrykk av at dette er en klubb, hvor man raskt vil føle seg hjemme.

Rockealliansen

Om man har sitt eget band, så kan et samarbeid med Rockealliansen være noe å vurdere. Som mange vet, er det ikke alltid lett å komme i gang. Men Rockealliansen, kan hjelpe de som ønsker det med litt drahjelp. Det er viktig med gode nettverk, uansett hva man driver med. Denne alliansen, kan også komme med veiledning og tips som bandet deres kanskje kan dra nytte av.

Flere samarbeidspartnere

Som dere sikkert allerede har fått inntrykk av, så favner Kulturpuben og deres samarbeidspartnere bredt. Det er nettopp dette som er flott med stedet, at det skal være et bredt kulturtilbud i lokalmiljøet. Men for all del man trenger ikke være medlem, eller aktiv innen kulturlivet i Lillestrøm for å besøke Kulturpuben. Her er det rom og plass for alle, svært mange kommer innom kun for en prat og en øl. Jeg synes i alle fall det er et flott sted, enten om det er en ukedag eller en lørdag. Muligheten for at man treffer en venn eller kollega, er alltid stor på Kulturpuben. Det er også lett å bli kjent med folk der, alle er velkomne i fellesskapet som finnes innenfor veggene.

fjernefarvann © 2019